В момента е: Чет 22 Фев 2018, 21:44

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия

 • Пренебрегването на модераторите предупреждения и продължава да не спазва правилата и обидни хора ще доведе до забрана от този форум
 • Предупреждения: На този форум, в зависимост от тежестта на правила, които ви почивка, вие ще забележите един от следните снимки на "предупреждение ниво" в профила ви:

  - Нямаш предупреждения
  - Вие имате едно предупреждение
  - Вие имате две предупреждения
  - Вие имате сериозно предупреждение
  - Вие сте забранени

  Също така имайте предвид, че предупрежденията са добавянето на вашия профил и ще получите забранени, ако:
  - Получавате три предупреждения
  - Получавате едно предупреждение сериозно предупреждение
  - Получавате две предупреждения сериозно предупреждение
  - Получавате две сериозни предупреждения
  - Ако спам ще бъде забранено на място без предупреждение

  ExclamationВсички забрани, както и предупреждения са постоянни .